Body-sugaring of suikerontharenHeeft u weleens van body-sugaring gehoord? De ideale oplossing als u afscheid wilt nemen van ongewenste haartjes, maar nog niet toe bent aan ontharen met apparatuur. Pandhy's suikerpasta is het geheim achter deze epileermethode.

 

De Voordelen

 

Pandhy's Suikerpasta is een suiker/water mengsel, gebaseerd op recepten uit het Midden-Oosten. De preperatie is 100% natuurlijk, bevat enkel water en suiker, geen chemische produkten, kleurstoffen of parfums en geen citroensap of welk ander zuur ook. Het is hypoallergeen en veroorzaakt geen huidirritatie!

 

Pandhy's Suikerpasta kleeft niet aan de levende huid, verwijdert enkel de dode huidcellen wat resulteert in een zijdezachte huid voor een lange tijd. De pasta is op lichaamstemperatuur, dus kans op verbranding is uitgesloten.

 

De behandeling

 

De suikerpasta wordt op de huid ingemasseerd tegen de richting van de haargroei in. Hierdoor kan de pasta de haarfollikel binnendringen en het haar omvatten. Vervolgens wordt het geheel met de haarrichting mee verwijderd. De extractie van het haar in de natuurlijke groeirichting is namelijk perfect, omdat het geen afgebroken haar nalaat in de follikel en roodheid of irritatie vermeden worden. Met suikerontharing is het zelfs mogelijk hele korte haartjes of ingegroeide haren te verwijderen.

 

Belangrijk is , om het beste effect te bereiken, in het begin regelmatig een behandeling te doen. Na verloop van tijd zal de tijd tussen de behandelingen steeds groter worden. Bij langdurig ontharen met Pandy's Suikerpasta zal er minder haargroei optreden en in sommige gevallen zullen de haartjes zelfs wegblijven. Het is mogelijk om het gehele lichaam te ontharen met suiker.